Tavasz, szép idő = lakásfestés / felújítás, költözés

Minden ember életében elkövetkezik a „megújulás” időszaka. Nehéz elkezdeni, még nehezebb kitartani, de az eredmény végül megéri! Legtöbben egy új lakás megtalálásban, vagy az otthon színeinek kiválasztásában látják a nehézséget, pedig a munka csak ezután kezdődik… Sok esetben az úgynevezett „apróságok” jelenthetik a legnagyobb segítséget.

Tavasz, szép idő =  lakásfestés / felújítás, költözés

A szakáruházak kínálatában szereplő festékek segítségével akár mesterember nélkül is könnyedén megoldható egy lakásfestés. De jobb vigyázni, mert egy átgondolatlan festés után jön a hosszú-hosszú takarítás.

Tervezzük meg a folyamatot, szerezzük be az ecsetek és hengereken kívül a segédanyagokat is mint a takarófólia, ragasztószalag illetve a maszkolószalag . Ezek használatával fele annyi ideig fog tartani a fárasztó utómunka.

Maszkolószalagjaink 19 mm és 48 mm széles változatban érhetőek el kínálatunkból http://www.steckhungaria.hu/termekek/71/maszkoloszalagok/ .

És jön a neheze… A kellő mennyiségű doboz beszerzését követően kezdődhet a pakolás… A leghatékonyabb segítséget ehhez a türelem és kitartás mellett, a ragasztószalagok jelenthetik, melyek kiválóan alkalmasak a csomagok vagy akár egyéb küldemények lezárásához.

Transzparens és barna http://www.steckhungaria.hu/termekek/45/ragasztoszalagok/ színekben kapható változatokból választhatunk a szemünknek kellemes látvány érdekében, hiszen ezeket a dobozokat sok esetben nem csak egy napig látjuk…

És ha már egyszer költözködünk és cipekedünk, kíméljük legalább kezünket és használjunk közben kombinált védőkesztyűt http://www.steckhungaria.hu/termekek/73/kombinalt-vedokesztyu/, mely az esetleges mechanikai kockázatok ellen is védelmet biztosít számunkra. 

Kezdje a felújítás steck!-el!

Mini LED munkalámpa, 3W COB LED + 3 LED

Mini LED munkalámpa, 3W COB LED + 3 LED

Cikkszám: STW 1
Műanyag elemlámpa

Műanyag elemlámpa

Cikkszám: STA 9G
Halogén izzó, tetőtükrös, 42W, E14

Halogén izzó, tetőtükrös, 42W, E14

Cikkszám: STH 4214T
Kesztyűs jégkaparó

Kesztyűs jégkaparó

Cikkszám: SFH 19
Álkamera

Álkamera

Cikkszám: 123063
Benzinkanna 10l

Benzinkanna 10l

Cikkszám: SFH 28
AREON Lapillatosító APPLE & CHINAMON

AREON Lapillatosító APPLE & CHINAMON

Cikkszám: SFH 14
Páramentesítő  készülék

Páramentesítő készülék

Cikkszám: SPM 250
Flexo kábel, fekete, 5 m, gumi

Flexo kábel, fekete, 5 m, gumi

Cikkszám: SHL 3105
Flexo kábel, fekete, 5 m

Flexo kábel, fekete, 5 m

Cikkszám: SHF 3105

Nagykereskedőként kizárólag viszonteladók részére értékesítjük termékeinket, biztosítva Partnereink versenyképességét és színvonalasságát a végfelhasználói piacon.

Oldal tetejére