Rólunk

Rólunk

A Steck Hungária Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, melynek fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamossági készülékek, kiegészítők, valamint világítás- és biztonságtechnikai termékek nagykereskedelme.

Beszerzési területünk az egész világra kiterjed és célul tűztük ki, hogy a hazai piaci igényeket maximálisan kielégítve teljes körű választékot alakítsunk ki termékeinkből. 

A márkanév

Saját steck! márkanevünk alatt kizárólag olyan cikkek kerülnek forgalmazásra, melyek szigorú minőségellenőrzésen és kiválasztási folyamaton estek át, garantálva ezzel a kiváló minőséget és ár-értékarányt.

Arra törekszünk, hogy márkanevünk egy ismert és jól csengő névvé váljon nemcsak Magyarországon, hanem a külföldi gyártók körében is.

Termékeink

A már megszokott termékek mellett kiemelkedő hangsúlyt fektetünk az innovatív újdonságok bevezetésére, így kínálatunkat a mindenkori piaci igényekhez igazítjuk.

Terveink

Cégünk tervei között szerepel a saját márkás termékeink mellett más gyártók képviselete is Magyarországon, melynek minden feltétel biztosított.

Logisztika

Logisztikai központunk garantálja a termékek biztonságos tárolását és gyors, megbízható szállítását az ország egész területére. A multinacionális áruházláncokkal és viszonteladóinkkal kialakított kapcsolat biztosítja a termékek széleskörű értékesítését, elérhetőségét.

Nagykereskedőként kizárólag viszonteladók részére értékesítjük termékeinket, biztosítva Partnereink versenyképességét és színvonalasságát a végfelhasználói piacon.

Oldal tetejére